BEL ONS 088-5 777 888 bekijk bereikbaarheidstijden

MAIL ONS reactie binnen 1 dag stuur een e-mail

VRAAG ONS veelgestelde vragen bekijk de vragen

 

Moet een BHV cursus NIBHV erkend zijn?

 

Nee, een BHV training hoeft niet NIBHV erkend te zijn. Wij hebben bewust gekozen geen erkenning bij het NIBHV aan te vragen, omdat cursisten voor het certificaat € 25 extra moeten betalen, terwijl de NIBHV erkenning geen meerwaarde heeft. Er bestaat in Nederland namelijk geen officieel examen. 

Volgens de Arbowet moet een organisatie BHV’ers aanstellen en aan kunnen tonen dat zij voldoende zijn geïnstrueerd. Dat kan met de digitale training in combinatie met de praktijkdag. Onze training wordt in samenwerking met de grote professionele BHV opleiders verzorgd. AJAX Chubb Varel, BHV.NL en Trigion zijn onze partners voor de praktijkdagen. De instructeurs zijn NIBHV gecertificeerd. U bent verzekerd van een goed product.  

Als u uw medewerkers via ons op laat leiden, krijgt u toegang tot onze standaard rapportagemodule waarmee u inzicht heeft in de resultaten van uw medewerkers. Daarnaast heeft u toegang tot Certificatenbeheer, zodat u kunt nagaan tot wanneer uw medewerkers gecertificeerd zijn en wanneer zij voor een BHV Herhaling  aangemeld dienen te worden.