BEL ONS 088-5 777 888 bekijk bereikbaarheidstijden

MAIL ONS reactie binnen 1 dag stuur een e-mail

VRAAG ONS veelgestelde vragen bekijk de vragen

 

Welke BHV certificering moet ik behalen?

 

BHV Basis
Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die het voortouw gaan nemen bij calamiteiten op de werkvloer. Medewerkers die niet eerder een BHV certificaat behaald hebben, raden wij aan de cursus BHV Basis te doen. De medewerker leert tijdens deze cursus op verantwoorde wijze een beginnende brand te bestrijden, levensreddende handelingen toe te passen, te reanimeren en hoe om te gaan met een ontruiming/evacuatie.

BHV Herhaling
Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die eerder al hun BHV Basis hebben behaald, maar waarvan het certificaat verlopen is.

Het verschil tussen de cursus Basis en de cursus Herhaling is, dat de online theorie bij de cursus Herhaling niet verplicht is. U krijgt wel toegang tot het e-learning systeem, maar er is geen verplichting het theorie-examen af te ronden. Daarbij is de inhoud van de praktijkdag BHV Basis wezenlijk anders dan de praktijkdag BHV Herhaling.  

Het is ook mogelijk de BHV herhalingscursus versneld te volgen. Hierbij blijft de leerduur van de e-learning gelijk, maar wordt de praktijkdag ingekort tot een halve dag. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina BHV Herhaling. De kosten voor de herhalingscursus halve dag bedragen €105,- excl. BTW.