De wereld van de bedrijfshulpverlening en haar trainingen is losgeslagen. Met de wetenschap dat het voor de bedrijven een verplichting is hun BHV-organisatie op orde te hebben, worden torenhoge bedragen gevraagd voor de cursussen door de verschillende opleiders.

Er wordt een freelance instructeur ingevlogen, welke de training geeft. Groepen worden maximaal gevuld met cursisten en het enige wat vaak telt die dag zijn de opbrengsten voor de opleiders.

100%BHV.NL doet dit anders!

Ook wij werken weliswaar met freelance instructeurs, maar bij ons staat de inhoud van de training en de competentie van de cursist centraal en dus niet de opbrengst van de dag.

Waarom kunnen wij wel met eerlijke prijzen werken?
100% BHV.NL is een volledig online partner op het gebied van veiligheidstrainingen. Wij hebben geen dure opleidingscentra, eigen personeel en een grote overhead.

100%BHV.NL werkt alleen maar met freelance instructeurs welke nog dagelijks werkzaam zijn bij de diverse hulpverleningsorganisaties en zijn daardoor bekend met de laatste procedures, worden met regelmaat bijgeschoold en trainer daardoor met passie voor het vak.

Kiest u voor 100%BHV.NL, dan kiest u voor betaalbare veiligheid binnen uw bedrijf.

 

Met vriendelijke groet,

Het Team van  100%BHV.NL